Krediet lenen zonder BKR toetsing

Wil je krediet lenen zonder BKR toetsing, bijvoorbeeld omdat je de lening het liefst even buiten de boeken houdt of je het idee hebt dat een BKR-check niet positief uit zal vallen? Heb je al andere kredieten lopen, ben je bang dat je hypotheek in gevaar komt of heb je zelfs een negatieve BKR-codering? In die gevallen kun je krediet lenen zonder BKR toetsing, om geen slapende honden wakker te maken. Je kunt dan een paar honderd euro lenen, bijvoorbeeld gedurende een paar weken om de periode tot aan de storting van je salaris te kunnen overbruggen.

BKR toetsing

Op het moment dat je een krediet aanvraagt bij een van de traditionele banken is de kans groot dat zij een BKR toetsing uit zullen voeren. Dit betekent dat ze bij het BKR opvragen of je al andere kredieten hebt lopen, of dat je wellicht een achterstand hebt (gehad) bij de terugbetaling van een krediet. Is dat het geval? Dan is de kans miniem dat je een nieuwe lening af kunt sluiten. In die gevallen kun je eigenlijk alleen krediet lenen zonder BKR toetsing, al ben je natuurlijk zelf verantwoordelijk voor de aflossing van dat bedrag.

Krediet lenen

Wil je krediet lenen zonder BKR toetsing en slaag je daarin? Dan is er buiten de geldverstrekker om namelijk geen enkele andere partij die met je mee kan kijken. Het is onder andere van belang om nu alvast na te denken over hoe je het geld weer terug zal betalen. Je leent het geld voor maximaal 2 - 3 weken, wat betekent dat je het alweer vlot dient terug te betalen. Zorg ervoor dat je een goed plan hebt liggen, om mogelijke problemen met het krediet in ieder geval te voorkomen.

Online krediet zonder BKR toetsing

Indien je daarin slaagt kun je online krediet lenen zonder BKR toetsing, bijvoorbeeld om de komende weken een paar honderd euro extra achter de hand te hebben. Je zorgt er daarmee voor dat je de betalingen kunt voldoen, of je de mogelijkheid hebt om een huishoudelijk apparaat te vervangen. Is de televisie kapot gegaan en moet je nog even wachten tot je salaris binnen is? Je kunt dan een krediet lenen zonder BKR toetsing, om de periode te overbruggen en deze nu alvast aan te schaffen. Zorg er zelf voor dat je het geld weer netjes kunt terugbetalen, om op een veilige manier gebruik te maken van het krediet zonder BKR toetsing.

Een creditcardaanvraag gaat gecombineerd met een BKR toetsing.