Lening zonder BKR

Wens je een lening zonder BKR, bijvoorbeeld omdat je daar een negatieve notering hebt of je de lening liever even onder de radar houdt? Heb je slechts een paar honderd euro nodig en wil je daarvoor liever geen officiƫle lening afsluiten? In die gevallen kun je een lening zonder BKR verkiezen. Je krijgt dan snel een paar honderd euro overgemaakt, die je vervolgens ook na een relatief korte looptijd weer terug zal betalen. Vervolgens is het afgehandeld en heb je geen last van het BKR die de gegevens nog een aantal jaren zal bewaren.

Codering bij het BKR

Een lening zonder BKR kan bovendien pure noodzaak zijn op het moment dat je daar een negatieve codering hebt (gehad). Op het moment dat je een krediet niet (op tijd) terugbetaalt, of je bijvoorbeeld onvindbaar bent, loop je het risico op een negatieve BKR-codering. Dit betekent dat je te boek staat als wanbetaler, waardoor je elders niet zomaar meer een krediet aan kunt gaan. Heb je de schulden inmiddels netjes afgelost en ben je financieel weer gezond? Dan kan de negatieve BKR-codering uit het verleden nog steeds invloed blijven houden, waardoor je verplicht bent een lening zonder BKR af te sluiten.

Geld lenen zonder BKR

De gegevens blijven een aantal jaren van kracht, waardoor je in dat geval alleen geld kunt lenen zonder BKR. Je dient op zoek te gaan naar een lening zonder BKR, bijvoorbeeld om de boodschappen af te rekenen of ervoor te zorgen dat je een mooie nieuwe televisie neer kunt zetten. Uiteraard is het van belang om de lening zonder BKR netjes af te lossen, dus zorg ervoor dat je op voorhand goed op de hoogte bent van de kosten waar je rekening mee dient te houden.

Online krediet aanvragen

Wil je een lening zonder BKR aanvragen? Dit kun je in de meeste gevallen het best online doen. Je hebt dan ook direct de mogelijkheid om de kosten bij de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, zodat je daar een goed beeld van krijgt. Heb je voldoende inkomen om de geldverstrekker de zekerheid van terugbetalen te bieden? Dan kun je de lening zonder BKR al binnen een paar uur tot maximaal enkele dagen verwachten, zodat je het geld zo snel mogelijk tot je beschikking hebt.